Voor resultaatgerichte leiders en adviseurs

Onze methode en aanpak zijn in te zetten voor veel meerdere doelen en verschillende vraagstukken op allerlei niveaus en daarmee geschikt voor verschillende typen opdrachtgevers. 

Resultaatgerichte merkleiders

Merkleiders die (mede-)verantwoordelijk zijn voor een merk en graag verder kijken, voordat ze hun merkstrategie of plan uitvoeren. Opstellingen geven inzicht in hoe de verhoudingen liggen tussen merken, producten, hun huidige gebruikers en prospects. Ze zijn daarmee heel waardevol bij bijvoorbeeld positioneringsvraagstukken, portfoliobeslissingen of het vinden van de meest krachtige propositie.

Ondernemers en leiders in organisaties

Ondernemers en leiders in organisaties die iets voor elkaar willen krijgen en weten dat het lang niet altijd over de inhoud gaat. Als processen of samenwerkingen stroef lopen, kan het helpen dit op een andere manier te benaderen. Opstellingen laten zien wat er nog meer speelt dan je je bewust bent en maakt dit concreet en bespreekbaar. Ze helpen bij het snel inzichtelijk maken van de belangen van en verhoudingen tussen stakeholders bij projecten of gezamenlijke initiatieven, fusie-overwegingen of re-organisaties.

Adviseurs die hun advies completer willen maken

Wij werken graag samen met andere adviseurs en experts, die voor hun analyse gebruik willen maken van opstellingen als aanvulling die hen helpt verder en dieper te kijken naar het vraagstuk waarmee ze aan de slag gaan. Met onze methode komen we snel tot de kern van het vraagstuk en kijk je verder dan de feiten en meningen. Dit geeft jou meer inzicht, waardoor jouw advies beter wordt en de implementatie daarvan sterker. Wij helpen je graag met onze aanpak, ervaring en expertise.

Heidag of inspiratiesessie

Opstellingen zijn zeer geschikt als invulling van een (deel van een) heidag of inspiratiesessie. Trap een heidag af met een andere manier van kijken naar de uitdagingen waar je met je team voor staat of inspireer je klanten of medewerkers met een workshop opstellingen. We denken graag met je mee over de best passende invulling. Desgewenst helpen we je ook bij het zoeken van geschikte locaties in de buurt van duinen, zee en strand in omgeving van Castricum of de bossen van Zeist. 

Scroll naar boven